Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Είστε εδώ:Αρχική Σελίδα » Νέα
Νέα
19/9/2011  Ενημερωτικά Σεμινάρια


Η INTERMIX πραγματοποίησε στο Κέντρο Διανομής Τσιμέντου ΤΙΤΑΝ στον Εύριπο ενημερωτικά σεμινάρια για τα έτοιμα κονιάματα. Από τις 19 ως 23 Σεπτεμβρίου 2011 παρουσιάσθηκαν  οι μέθοδοι και τεχνικές εφαρμογής έτοιμων κονιαμάτων σε εφαρμοστές , εργολάβους και κατασκευαστές της Εύβοιας. Την παρουσίαση ανέλαβαν οι ειδικοί εκπαιδευτές – τεχνικοί της INTERMIX παρέχοντας τη δυνατότητα στους μετέχοντες να αξιολογήσουν σε πραγματικές συνθήκες τα πλεονεκτήματα και οφέλη των έτοιμων κονιαμάτων.

Η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, με τους εφαρμοστές να εκφράζουν θετικές απόψεις για τα έτοιμα κονιάματα INTERMIX

Η INTERMIX προσέφερε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα περεταίρω εκπαίδευσης στις τεχνικές εφαρμογής έτοιμων κονιαμάτων, μέσω των ειδικών τεχνικών εκπαίδευσης που διαθέτει. Στόχος της INTERMIX είναι να διαδώσει και προωθήσει τις σωστές πρακτικές εφαρμογής των έτοιμων κονιαμάτων, ώστε οι εφαρμοστές που τα επιλέγουν να παρέχουν στον πελάτη έργα ποιότητας, με ανθεκτικότητα στο χρόνο.

Για όσους εφαρμοστές δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα ενημερωτικά σεμινάρια, η INTERMIX παρέχει τη δυνατότητα επί τόπου εκπαίδευσης στο έργο, με ένα τηλεφώνημα στο 210-2591511.

 
back επιστροφή

Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies