Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Είστε εδώ:Αρχική Σελίδα » Λύσεις INTERMIX » Εξοπλισμός » Σιλό - Μίκτης
Σιλό - Μίκτης

Με το σύστημα Σιλό-Μίκτη η INTERMIX διαθέτει κονιάματα Κτισίματος, Σοβατίσματος και πλήρωσης Δαπέδων κυρίως στο λεκανοπέδιο Αττικής. Το σύστημα Σιλό - Μίκτη είναι από τις πλέον έξυπνες λύσεις που προσφέρει η ΙΝΤΕΡΜΙΧ διότι:

  • Με τη σύνδεση τριφασικού ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, το σύστημα Σιλό-Μίκτη προσφέρει συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντος, μόνο με το πάτημα ενός διακόπτη.
  • Παρασκευάζει αυτόματα τη νωπή λάσπη με το πάτημα ενός διακόπτη, ενώ με τη χρήση μετρητών στάθμης δεν απαιτεί συνεχή επίβλεψη από εργάτη.
  • Προστατεύει την ποιότητα του υλικού που περιέχει από τις καιρικές συνθήκες ή την ανάμιξη με άλλα υλικά.
  • Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο έργο (αντίθετα τα συμβατικά εργοτάξια απαιτούν τη χωριστή αποθήκευση των πρώτων υλών – άμμος, τσιμέντο, ασβέστης).
  • Δεν επιτρέπει στο υλικό να διασπαρεί και να ρυπάνει το περιβάλλον. Διατηρεί καθαρή τη γειτονιά και με την παρουσία του Σιλό αναδεικνύει την ποιότητα και το μοντέρνο έργο του κατασκευαστή.

Τα Σιλό μεταφέρονται και τοποθετούνται με ειδικά οχήματα στο έργο, όπου το υλικό τους αναπληρώνεται από σιλοφόρα οχήματα.

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφαλή τοποθέτηση και λειτουργία του συστήματος Σιλό - Μίκτη αναφέρονται στο έντυπο «οδηγιών χρήσης και ασφάλειας ΣΙΛΟ»

back επιστροφή

Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies