Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Είστε εδώ:Αρχική Σελίδα » Συχνές Ερωτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις

Tα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα INTERMIX με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους καταφέρνουν και μειώνουν αισθητά το κόστος των πραγματικά απαιτούμενων ενσήμων, των καθαρισμών και των απωλειών υλικών, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Τα προϊόντα INTERMIX σχεδιάζονται ώστε να προσφέρουν ευκολία στο συνεργείο, να μειώνουν τον κόπο και τα ανθρώπινα λάθη. Παράγονται βιομηχανικά, διασφαλίζοντας την τήρηση των απαραίτητων αναλογιών των πρώτων υλών, προσφέροντας έτσι σιγουριά στον κατασκευαστή και το μηχανικό για τη ποιότητα των προιόντων.

Τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα INTERMIX εφαρμόζονται με απλές τεχνικές, και προτιμώνται από τα καλά συνεργεία. Η INTERMIX προσφέρει εξαιρετική τεχνική υποστήριξη σε συνεργεία που, είτε δεν έχουν εμπειρία στην εφαρμογή των προϊόντων της, είτε δεν γνωρίζουν τη χρήση του εξοπλισμού. Η τεχνική υποστήριξη INTERMIX παρέχεται από εκπαιδευτές που μαθαίνουν στο συνεργείο το σωστό τρόπο εφαρμογής και τη σωστή και ασφαλή χρήση του εξοπλισμού, ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη παραγωγικότητα, αλλά και να μειώνονται οι πιθανότητες εμφάνισης ποιοτικών προβλημάτων. Οι εκπαιδευτές INTERMIX είναι στη διάθεση κάθε πελάτη και του συνεργείου εφαρμογής σε όλη την Ελλάδα.

Οι ρηγματώσεις είναι ένα φαινόμενο που απαντάται στα επίχρισματα και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως: α. Πρώτες ύλες χωρίς διασφαλισμένη ποιότητα
β. Κακοτεχνίες στην τοιχοποιία ή το φέροντα οργανισμό,
γ. Εγκλωβισμένη υγρασία λόγω φινιρίσματος των σοβάδων ή/και βαφής των τοίχων πριν στεγνώ- σουν καλά,
δ. Μικροκαθιζήσεις του κτιρίου λόγω μαλακού υπεδάφους,
ε. Θερμομονωτικά υλικά που σοβατίσθηκαν χωρίς να ακολουθηθεί η απαραίτητη διαδικασία για το σοβάτισμα πάνω σε αυτά,
στ. Δονήσεις λόγω επέμβασης κρουστικών μηχανημάτων ή άλλων αιτίων μέσα ή κοντά στο κτίριο,
ζ. Κακοτεχνίες στο σοβάτισμα
η. Διαστολή των μεγάλων επιφανειών του κτιρίου από υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά όταν δε χρη- σιμοποιούνται σκωτίες.

Τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα INTERMIX εξαλείφουν την εμφάνιση ρωγμών εξαιτίας της καλής ποιότητάς τους και της σωστής αναλογίας ανάμειξής τους, το τελικό αποτέλεσμα της ποιότητας όμως εξαρτάται απ όλους τους προαναφερθέντες παράγοντες.

Η αντοχή στον χρόνο των Έτοιμων Ξηρών Κονιαμάτων INTERMIX είναι πολύ καλύτερη αυτής των συμβατικών κονιαμάτων επειδή κατασκευάζονται βιομηχανικά έναντι των συμβατικών και περιέχουν πάντα τις σωστές αναλογίες πρώτων υλών. Η σιγουριά που προσφέρουν τα προϊόντα INTERMIX τονίζεται αφενός με την πιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας τους με ISO, που εγγυάται τη σταθερή ποιότητά τους, αφετέρου με τη σήμανση τους με «CE» που πιστοποιεί ότι πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές-πρότυπα.

Με έμπειρο προσωπικό και μεγάλο στόλο οχημάτων. Η τροφοδοσία προϊόντων INTERMIX παρέχει σημαντική διευκόλυνση στον κατασκευαστή και το μηχανικό που με ένα τηλεφώνημα παραλαμβάνει τις ακριβείς ποσότητες υλικών στο σωστό χρόνο. Δεν απαιτείται συντονισμός διαφορετικών προμηθευτών που οδηγεί σε χάσιμο χρόνου και περίσσειες υλικών.

Με το μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών και εφεδρικών μηχανημάτων σε συνδυασμό με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό και το μεγάλο στόλο οχημάτων τεχνικής υποστήριξης, η INTERMIX διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.

Τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα  INTERMIX αποτελούν επιλογή αξίας για τον κατασκευαστή και το μηχανικό υπερέχοντας από τα συμβατικά κονιάματα. Επιπρόσθετα τα προϊόντα INTERMIX πληρούν όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, έχοντας λάβει από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (ISO 9001) και σήμανση CE. Αλλά πάνω από όλα εγγύηση εμπιστοσύνης παρέχουν τα 100 και πλέον χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας της ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ που είναι ο παραγωγός τους στην Ελλάδα.

Παραδίδονται είτε συσκευασμένα σε σάκους συγκεκριμένου βάρους είτε χύμα σε σιλό συνοδευόμενα πάντα με ζυγολόγιο.

Σιλό συνήθως μπορεί να τοποθετηθεί άμεσα στο χώρο που έχει υποδείξει ο μηχανικός του έργου, αφού προηγουμένως έχει επιθεωρηθεί αυτός ο χώρος από εξειδικευμένο τεχνικό της INTERMIX.

Σιλό μπορούν να τοποθετηθούν σε σημεία του έργου που μπορούν να αντέξουν φορτίο τουλάχιστον 30 τόνων/σιλό σε υπαίθρια επιφάνεια για κάθε σιλό τουλάχιστον 2,5μέτρα Χ 2,5μέτρα, ελεύθερη καθ’ ύψος μέχρι τουλάχιστον τα 7μέτρα, εύκολα προσβάσιμη από τετραξονικό φορτηγό. Επίσης πρέπει το έργο να διαθέτει νερό και τριφασικό ρεύμα για να μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργήσει ο μίκτης των σιλό.

Σιλό μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιουδήποτε μεγέθους έργα, από μικρές μονοκατοικίες ή επεκτάσεις τους, μέχρι μεγάλα συγκροτήματα πολυκατοικιών ή επαγγελματικά κτίρια.

Μπορεί να το πάρει πίσω η INTERMIX και να πιστώσει τον πελάτη την αξία του. Προϋπόθεση για να ισχύσει αυτό είναι το υλικό στο σιλό να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το σιλό να έχει τόσο υλικό ώστε να μπορεί να μεταφερθεί με τετραξονικό αυτοκίνητο χωρίς να είναι αυτό υπέρβαρο.

Για παραγγελίες χύμα σε σιλό, τηλεφωνώντας στα γραφεία παραγγελιών της Eταιρείας, στο 210- 553-7414 από Δευτέρα έως και Σάββατο και ώρες από 07.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.
Για παραγγελίες σε σάκους ,μεσω των κατά τόπους εμπόρων. Σε περίπτωση ανάγκης διευκρινήσεων, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 2593..

Βασικό πλεονέκτημα των Έτοιμων Ξηρών Κονιαμάτων INTERMIX είναι ότι δεν περιέχουν τοξικές ουσίες και επιπλέον είναι πιο ασφαλή στη χρήση τους από τα συμβατικά κονιάματα που συνήθως περιέχουν μεγάλα ποσοστά ασβεστοπολτού.

Έχουν λάβει από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (σήμα CE) κατά ΙQNet.

Βασικό πλεονέκτημα των σοβάδων INTERMIX είναι ότι έχουν εξαιρετική πρόσφυση και εργασιμότητα και ως εκ τούτου προσφέρουν πολύ μεγάλη αποδοτικότητα και ευκολία στα συνεργεία που τα εφαρμόζουν.

Βασικό πλεονέκτημα των Έτοιμων Ξηρών Κονιαμάτων INTERMIX είναι ή εξαιρετική πρόσφυση, με αποτέλεσμα οι απώλειες (μπάζα) είναι ελάχιστες και σίγουρα πολύ λιγότερες από αυτές που δημιουργούνται με τη χρήση συμβατικών κονιαμάτων, μειώνοντας σημαντικά το συνολικό κόστος εφαρμογής τους.

Βασικό πλεονέκτημα των Έτοιμων Ξηρών Κονιαμάτων INTERMIX έναντι των συμβατικών κονιαμάτων είναι ότι μειώνουν τα απαιτούμενα εργατικά για την ανάμιξη τους με το νερό. Έχοντας καλή πρόσφυση και εργασιμότητα μειώνουν τα απαιτούμενα εργατικά για την εφαρμογή τους, με επακόλουθο την αισθητή μείωση των ενσήμων που σε κάποιες εφαρμογές και με την χρήση ειδικού συμπληρωματικού εξοπλισμού μπορεί να φθάσει μέχρι και το 55% των ενσήμων που θα χρειαζόταν με χρήση συμβατικών κονιαμάτων (κτίσιμο μέχρι 25%, σοβάτισμα μέχρι 45%, επίστρωση δαπέδων μέχρι 55%).

Ναι γιατί ότι έχοντας υψηλή πρόσφυση και πολύ καλή εργασιμότητα μειώνουν σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο για την εφαρμογή τους.

Ναι, αρκεί όμως αυτό να μην έχει αφυδατωθεί ή να μην έχει αρχίσει η πήξη του (η πήξη του αρχίζει 30 λεπτά μετά την αρχική ανάμιξη του με το νερό).

Η διάθεση και εφαρμογή των προϊόντων INTERMIX είτε σε σιλό πόλεως είτε σε σακί διασφαλίζει καθαρό έργο που δε ρυπαίνει τη γειτονιά προσφέροντας την ευκαιρία ανακύκλωσης της συσκευασίας. Η ειδικά μελετημένη σύνθεση των προϊόντων INTERMIX επιτυγχάνει υψηλή πρόσφυση μειώνοντας σημαντικά την πτώση του υλικού και τη δημιουργία μπάζων.

Τα σιλό πόλεως αλλά και τα ενσακκισμένα προϊόντα της INTERMIX διατηρούν καθαρό και οργανωμένο το έργο, αποφεύγοντας τη ρύπανση που προκαλούν τα χύδην συμβατικά υλικά σε παρακείμενα αυτοκίνητα και οικίες αλλά και τους κινδύνους που ενέχουν οι λάκκοι του ασβέστη. Επίσης μειώνουν την κυκλοφοριακή επιβάρυνση της γειτονιάς αφού αποφεύγονται εκφορτώσεις πολλαπλών προμηθευτών (άμμος, ασβέστης, τσιμέντο).

Μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα INTERMIX σε σάκους και να τα αναμίξω με το νερό είτε με το φτυάρι είτε με βενζινοκίνητες ή πετρελαιοκίνητες μπετονιέρες ή πρέσες.

Τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα INTERMIX δίνουν πολύ καλή τελική φινιρισμένη επιφάνεια, που υπερέχει σημαντικά της αντίστοιχης επιφάνειας που δίνουν τα συμβατικά κονιάματα. Η επιφάνεια μπορεί, είτε να βαφτεί απευθείας (αν έχει προηγηθεί καλό τρίψιμο), είτε να σπατουλαριστεί πρώτα και μετά να βαφτεί (αν το τρίψιμο της δεν ήταν τόσο καλό).

Τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα INTERMIX υπερέχουν του γυψοσοβά λόγω της αντοχής τους στην υγρασία (τα ίδια υλικά χρησιμοποιούνται και για τα μπάνια, τις κουζίνες, τα υπόγεια και τις εξωτερικές επιφάνειες όπου ο γυψοσοβάς αποφεύγεται) και λόγω της πολύ καλής τελικής τους επιφάνειας με λίγο τρίψιμο και ένα ελαφρό σπατουλάρισμα δίνουν απολύτως λεία επιφάνεια. Καλά συνεργεία μπορούν με επιμέλεια στο τρίψιμο του φινιρίσματος να πετύχουν και χωρίς σπατουλάρισμα παραπλήσια λεία τελική επιφάνεια με εκείνη του γυψοσοβά, αφήνοντας το σπατουλάρισμα πριν τη βαφή στη διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη του έργου.

Οι σοβάδες INTERMIX έχουν πολύ καλύτερες υδατοαπωθητικές ιδιότητες από αυτές των συμβατικών σοβάδων ώστε μετά την βαφή τους (που είναι ούτως ή άλλως απαραίτητη και για να μην λερώνονται εύκολα) να προσφέρουν την αναγκαία προστασία του κτιρίου αυξάνοντας τη διάρκεια της ζωής του. Οι θερμομονωτικές ιδιότητες των σοβάδων INTERMIX είναι πολύ καλύτερες αυτών των συμβατικών σοβάδων λόγω του μεγαλύτερου ποσοστού του περιεχόμενου σε αυτούς αέρα και είναι σταθερές, μια και πρόκειται για βιομηχανικά παραγόμενα προϊόντα. Δεν αντικαθιστούν όμως τις επιδόσεις άλλων αποκλειστικά θερμομονωτικών υλικών.

Αρχικά, τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα INTERMIX προσφέρουν στον κατασκευαστή απολογιστική δυνατότητα αφού παραδίδονται με ζυγολόγιο. Η μείωση κόστους παρατηρείται στο συνολικό κόστος εφαρμογής, καθώς μειώνουν τα απαιτούμενα ένσημα, τα κόστη καθαρισμών, τις απώλειες (φύρες) υλικών από διασπορά ή κλοπή, τους χαμένους χρόνους από καθυστερήσεις και τις πιθανές επισκευές.

Τα συνεργεία με το σοβά μιας στρώσης «2 ΣΕ 1» μπορούν να κάνουν γέμισμα και φινίρισμα μαζί. Έτσι επιτυγχάνουν υψηλή ταχύτητα εφαρμογής και αποπερατώνουν το έργο ταχύτερα μειώνοντας τα κόστη σκαλωσιών.

Οι θερμομονωτικές πλάκες απαιτούν ιδιαίτερη τεχνική κατά το σοβάτισμα για την αποφυγή μετέπειτα προβλημάτων όπως ρωγμές ή/και αποκολλήσεις. Για περισσότερα συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης των Έτοιμων Ξηρών Κονιαμάτων INTERMIX.

Η άμμος λατομείου ως πρώτη ύλη των προϊόντων INTERMIX δίνει σε αυτά επιπλέον πλεονεκτήματα από ότι η μαρμαρόσκονη, όπως : α. καλύτερη εργασιμότητα που βοηθά στην αισθητή αύξηση της αποδοτικότητας των συνεργείων που τα εφαρμόζουν, β. καλύτερη συμπεριφορά στην υγρασία, γ. μεγαλύτερες αντοχές.

Η αερομεταφορά είναι ένας έξυπνος μηχανικός τρόπος μεταφοράς των Έτοιμων Ξηρών Κονιαμάτων INTERMIX (συνήθως κονιαμάτων κτισίματος) από τα σιλό στις θέσεις εργασίας των συνεργείων εφαρμογής τους σε όποιο όροφο της οικοδομής και αν βρίσκονται αυτά. Με τη μέθοδο της αερομεταφοράς μεταφέρονται τα κονιάματα σε ξηρή μορφή στο σημείο εφαρμογής και αναμιγνύονται επιτόπου με την απαιτούμενη ποσότητα νερού.

Είναι περισσότερο υγιεινά. Πλεονέκτημα των κονιαμάτων ΙΝΤΕRΜΙΧ είναι ότι δε βοηθούν την ανάπτυξη υγρασιών στους τοίχους, αφού δεν περιέχουν ασβεστοπολτό όπως τα συμβατικά κονιάματα και επιπλέον αναπνέουν πολύ καλύτερα από ότι τα συμβατικά.

Τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα INTERMIX είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι σημαντικά πιο ελαφριά από τα συμβατικά κονιάματα. Αυτό βοηθά στην ευκολότερη χρήση τους αλλά και στη μη επιβάρυνση του φέροντος οργανισμού του κτιρίου με περιττά φορτία.

back επιστροφή

Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies