Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Είστε εδώ:Αρχική Σελίδα » Η INTERMIX » Ιστορία
Ιστορία
Η INTERMIX

Έως τα μέσα του περασμένου αιώνα, κάθε οικοδομική δραστηριότητα αποτελούσε ένα μικρό εργοτάξιο ανάμιξης πρώτων υλών για την παραγωγή κύριων δομικών υλικών, όπως το σκυρόδεμα, τη λάσπη κτισίματος για την τοιχοποιία, το σοβά (επιχρίσματα) και τσιμεντοκονίες πλήρωσης δαπέδων.

Η συνεχής αύξηση των απαιτήσεων της αγοράς και του καταναλωτή γιά σιγουριά στην ποιότητα, που για το εργοτάξιο της οικοδομής σήμαινε σωστές και σταθερές αναλογίες ανάμιξης ποιοτικών πρώτων υλών (άμμου, χαλικιού και τσιμέντου) οδήγησε στην διάδοση του έτοιμου εργοστασιακού σκυροδέματος, που συναντούμε παντού γύρω μας σήμερα, και στα έτοιμα, βιομηχανικά παραγόμενα ξηρά κονιάματα, που πρωτοεμφανίστηκαν το 1997 με την ονομασία INTERMIX από τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ.

Η INTERMIX παράγει τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα στην Ελευσίνα, σε μία σύγχρονη και πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής, πιστοποιημένη με ISO, που από το 2006 διαθέτει πιστοποίηση συμμόρφωσης CE για τα προϊόντα της.

Η συνεχής αύξηση στη ζήτηση των Έτοιμων Ξηρών Κονιαμάτων INTERMIX οδήγησε τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ στον εκσυγχρονισμό της μονάδας παραγωγής στην Ελευσίνα αλλά και στον προγραμματισμό  κατασκευής δεύτερης, μεγαλύτερης μονάδας παραγωγής στην Θεσσαλονίκη.

H δραστηριότητα INTERMIX με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, διασφαλίζει τους πελάτηες της για το υψηλό επίπεδο ποιότητας, που είναι εφάμιλλο του ονόματός της και του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στον οποίο ανήκει.

back επιστροφή

Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies