Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Είστε εδώ:Αρχική Σελίδα » Προϊόντα » Για Σοβάτισμα » Για Σοβάτισμα Τριών Στρώσεων
Για Σοβάτισμα Τριών Στρώσεων
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ (1η ΣΤΡΩΣΗ)

«ΠΕΤΑΧΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ» Π-240                                  (ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΕΣ ΠΡΕΣΕΣ)

Το Π240 είναι μίγμα τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας ασβεστολιθικών αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 4mm, και ειδικών βελτιωτικών. Σχεδιασμένο για άριστη εργασιμότητα, εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα.

Παραδίδεται χύμα με Σιλό και Μίκτη, ή συσκευασμένο σε σακιά των 40Kgr σε παλέτες των 1400Kgr.

 

«ΠΕΤΑΧΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ Π-220                                    (ΓΙΑ ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΕΣ ΠΡΕΣΕΣ)

Το Π220 είναι μίγμα τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας ασβεστολιθικών αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 2mm, και ειδικών βελτιωτικών, σχεδιασμένο για άριστη εργασιμότητα. Εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα.

Παραδίδεται συσκευασμένο σε σακιά των 40Kgr σε παλέτες των 1400Kgr.

 

  • ΣΟΒΑΔΕΣ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ (2η ΣΤΡΩΣΗ)

«ΓΚΡΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΟΒΑΣ» Σ-340

Ο γκρι σοβάς Σ-340 είναι μίγμα φαιού τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 4mm, υδρασβέστου και ειδικών βελτιωτικών. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για άριστη εργασιμότητα και πρόσφυση, εφαρμόζεται στη βασική στρώση σοβατίσματος με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας επιφάνεια.

Παραδίδεται χύμα με Σιλό και Μίκτη, ή συσκευασμένος σε σακιά των 40Kgr σε παλέτες των 1400Kgr.

 «ΓΚΡΙ ΣΟΒΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΑΝΤΟΧΩΝ» G-10

Ο γκρι σοβάς υψηλών αντοχών G-10 είναι μίγμα φαιού τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 4mm και ειδικών βελτιωτικών. Σχεδιασμένος για άριστη εργασιμότητα και πρόσφυση, εφαρμόζεται στη βασική στρώση σοβατίσματος με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας επιφάνεια.

Παραδίδεται χύμα με Σιλό και Μίκτη.
  

  • ΣΟΒΑΔΕΣ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ (3η ΣΤΡΩΣΗ)

«ΛΕΥΚΟΣ ΣΟΒΑΣ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ» Φ-610

Ο τριφτός λευκός σοβάς φινιρίσματος Φ610 είναι μίγμα λευκού τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας ασβεστολιθικών αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 1,4mm, υδρασβέστου και ειδικών βελτιωτικών. Σχεδιασμένος για άριστη εργασιμότητα και πρόσφυση, εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και εξαιρετική τελική επιφάνεια.

Παραδίδεται χύμα με Σιλό και Μίκτη, ή συσκευασμένο σε σακιά των 30Kgr σε παλέτες των 1440Kgr.

 

«ΛΕΥΚΟΣ ΜΑΡΜΑΡΟΣΟΒΑΣΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ» Φ-510

Ο τριφτός λευκός μαρμαροσοβάς φινιρίσματος Φ510 είναι μίγμα λευκού τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας μαρμαρόσκονης μέγιστου κόκκου 1,4mm, υδρασβέστου και ειδικών βελτιωτικών. Σχεδιασμένος για άριστη εργασιμότητα και πρόσφυση, εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και εξαιρετική τελική επιφάνεια.

Παραδίδεται χύμα με Σιλό και Μίκτη, ή συσκευασμένος σε σακιά των 30Kgr σε παλέτες των 1440Kgr.

 

Δεδομένα Ασφάλειας>>

back επιστροφή

Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies