Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
Είστε εδώ:Αρχική Σελίδα » Προϊόντα » Για Σοβάτισμα » Για Σοβάτισμα "2 ΣΕ 1"
Για Σοβάτισμα "2 ΣΕ 1"
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ (1η ΣΤΡΩΣΗ)

«ΠΕΤΑΧΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ» Π-240                                        (ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΕΣ ΠΡΕΣΕΣ)

Το Π240 είναι μίγμα τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας ασβεστολιθικών αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 4mm, και ειδικών βελτιωτικών. Σχεδιασμένο για άριστη εργασιμότητα, εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα.

Παραδίδεται χύμα με Σιλό και Μίκτη, ή συσκευασμένο σε σακιά των 40Kgr σε παλέτες των 1400Kgr.

 

«ΠΕΤΑΧΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ» Π-220                                  (ΓΙΑ ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΕΣ ΠΡΕΣΕΣ)

Το Π220 είναι μίγμα τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας ασβεστολιθικών αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 2mm, και ειδικών βελτιωτικών, σχεδιασμένο για άριστη εργασιμότητα. Εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα.

Παραδίδεται συσκευασμένο σε σακιά των 40Kgr σε παλέτες των 1400Kgr.

 

  • ΣΟΒΑΔΕΣ 2 ΣΕ 1 (2η ΣΤΡΩΣΗ)

«ΛΕΥΚΟΣ ΣΟΒΑΣ ΜΙΑΣ ΣΤΡΩΣΗΣ» Μ-610 2 ΣΕ 1

Ο λευκός σοβάς μιας στρώσης Μ610 «2 ΣΕ 1» προσφέρει γέμισμα και φινίρισμα μαζί, συντομεύοντας τη διαδικασία σοβατίσματος από «2 χέρια σε 1». Εφαρμόζεται απαραιτήτως μετά από καλό πεταχτό.
Ο Μ610 είναι μίγμα λευκού τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας ασβεστολιθικών αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 1,4mm και ειδικών βελτιωτικών, σχεδιασμένος για άριστη εργασιμότητα και πρόσφυση. Εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και εξαιρετική τελική επιφάνεια.

Παραδίδεται χύμα με Σιλό και Μίκτη, ή συσκευασμένος σε σακιά των 30Kgr σε παλέτες των 1440Kgr.

 «ΛΕΥΚΟΣ ΜΑΡΜΑΡΟΣΟΒΑΣ ΜΙΑΣ ΣΤΡΩΣΗΣ» Μ-510 2 ΣΕ 1

Ο λευκός μαρμαροσοβάς μιας στρώσης Μ510 «2 ΣΕ 1» προσφέρει γέμισμα και φινίρισμα μαζί, συντομεύοντας τη διαδικασία σοβατίσματος από «2 χέρια σε 1». Εφαρμόζεται απαραιτήτως μετά από καλό πεταχτό.
Ο Μ510 είναι μίγμα λευκού τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας μαρμαρόσκονης μέγιστου κόκκου 1,4mm και ειδικών βελτιωτικών, σχεδιασμένο για άριστη εργασιμότητα και πρόσφυση. Εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και εξαιρετική τελική επιφάνεια.

Παραδίδεται χύμα με Σιλό και Μίκτη, ή συσκευασμένο σε σακιά των 30Kgr σε παλέτες των 1440Kgr.

 

«ΓΚΡΙ ΣΟΒΑΣ ΜΙΑΣ ΣΤΡΩΣΗΣ» Σ-312 2 ΣΕ 1

Ο γκρι σοβάς μιας στρώσης Σ312 «2ΣΕ1» προσφέρει γέμισμα και φινίρισμα μαζί, συντομεύοντας τη διαδικασία σοβατίσματος από «2 χέρια σε 1». Εφαρμόζεται απαραιτήτως μετά από καλό πεταχτό. Ο Σ312 είναι μίγμα φαιού τσιμέντου, επιλεγμένης κοκκομετρίας ασβεστολιθικών αδρανών υλικών μέγιστου κόκκου 1,4mm και ειδικών βελτιωτικών. Σχεδιασμένος για άριστη εργασιμότητα και πρόσφυση, εφαρμόζεται με μηχανή ή με το χέρι, προσφέροντας σημαντική μείωση του χρόνου κατασκευής και εξαιρετική τελική επιφάνεια.

Παραδίδεται χύμα με Σιλό και Μίκτη, ή συσκευασμένο σε σακιά των 40Kgr σε παλέτες των 1400Kgr.

 

Δεδομένα Ασφάλειας>>

back επιστροφή

Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies